Prostreno.cz

Plněná vepřová panenka

Panenka plněná artyčokem a tapenádou.

18.05.2014 sun
50min

15min příprava

35min vaření

882 kJ / 210 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 200 °C.
  2. Panenku rozřízněte, aby vznikl plát, maso jen lehce rukou naklepejte, osolte, opepřete a potřete tapenádou.
  3. Na maso rozprostřete vidličkou rozmačkaný artyčok, maso stočte a omotejte kuchyňským provázkem.
  4. V pánvi s olejem panenku ze všech stran opečte.
  5. Pak dejte maso do trouby, podlijte malinko vodou a pečte 25 až 30 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    44,25 g
  • Sacharidy:

    21,24 g
    • Cukry:

      0 g
  • Tuky:

    52,98 g
  • Vláknina:

    9,45 g

Aktivita pro spálení:

184 kcal
23

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení





Podobné recepty

Medailonky z vepřové panenky recept​

(13 hlasů)
1h a 5min
599 kJ

Šalvějové medailonky s krémovou polentou

(12 hlasů)
1h a 15min
802 kJ

Grilovaná vepřová svíčková

(17 hlasů)
40min
898 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

vepřová panenka

143 kcal / 100g
B22 g
S0 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněná vepřová panenka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba