Prostreno.cz

Pečené jehněčí karé

Jehněčí marinované v dijónské hořčici.

27.02.2015 Mikeš
60min

30min příprava

30min vaření

1223 kJ / 292 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na silné plátky, potřete solí, pepřem, česnekem, hořčicí smíchanou se šalvějí a maso zabalte do potravinářské folie, nechte v lednici přes noc.
  2. Maso zprudka opečte na oleji v hluboké pánvi vhodné do trouby, pak maso vložte do trouby předehřáté na 220 °C na 15 - 20 minut.
  3. Před podáváním nechte maso 10 minut odpočinout.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    393,96 g
  • Sacharidy:

    46,32 g
    • Cukry:

      1,94 g
  • Tuky:

    418,58 g
  • Vláknina:

    24,87 g

Aktivita pro spálení:

927 kcal
115

minut jízdy na kole

88

minut běhu

276

minut uklízení





Podobné recepty

Skopový guláš se zeleninou

(15 hlasů)
2h a 20min
370 kJ

Jehněčí v bylinkách

(11 hlasů)
45min
1067 kJ

Jehněčí kotletky z grilu

(11 hlasů)
50min
825 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené jehněčí karé

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba