Prostreno.cz

Salát s pečeným vepřovým masem

Zůstalo vám od oběda pečené vepřové maso, připravte si skvělý salát.

15.05.2015 lentilka
20min

20min příprava

0min vaření

252 kJ / 60 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Opraný, osušený salát rozdělte na 2 talíře.
  2. Přidejte nakrájené maso, nakrájené jahody a na kousky rozdělenou mandarinku.
  3. Vše pokapejte šťávou z masa a hned podávejte.
  4. Pokud vám nezbyla šťáva z masa, použijte jakýkoli oblíbený dresink.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,85 g
  • Sacharidy:

    75,75 g
    • Cukry:

      45,00 g
  • Tuky:

    16,06 g
  • Vláknina:

    17,25 g

Aktivita pro spálení:

347 kcal
43

minut jízdy na kole

33

minut běhu

103

minut uklízení





Podobné recepty

Salát s řeřichou

(13 hlasů)
20min
414 kJ

Salát s karamelizovanou hruškou

(23 hlasů)
35min
1160 kJ

Těstovinový salát

(14 hlasů)
40min
1111 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

vepřové kotlety

242 kcal / 100g
B27 g
S0 g
T9 g

hlávkový salát

14 kcal / 100g
B1 g
S2 g
T0,3 g

šťáva k masu Knorr

23,81 kcal / 100g
B0,7 g
S4 g
T0,6 g

mandarinka

53 kcal / 100g
B0,9 g
S13 g
T0,3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Salát s pečeným vepřovým masem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba