Prostreno.cz

Okurkový salát s koprem

Osvěžující kombinace okurky a řeckého jogurtu.

01.07.2015 lentilka
30min

30min příprava

0min vaření

164 kJ / 39 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Okurky podélně rozkrojte, vydlabejte semínka a nakrájejte je na centimetrové plátky.
  2. Okurky dejte do cedníku a posypte je solí, nechte stát 15 minut.
  3. Pak okurky opláchněte, osušte papírovou utěrkou a dejte do misky.
  4. Přidejte jogurt, nasekaný kopr, jemně pokrájenou cibuli, nasekané lístky máty, kmín a česnek. Promíchejte a nechte vychladit.
  5. Podávejte ozdobené snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,25 g
  • Sacharidy:

    43,89 g
    • Cukry:

      19,07 g
  • Tuky:

    9,61 g
  • Vláknina:

    5,36 g

Aktivita pro spálení:

81 kcal
10

minut jízdy na kole

7

minut běhu

24

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborový salát s jogurtem

(20 hlasů)
40min
320 kJ

Salát z hrášku s bylinkami

(17 hlasů)
45min
376 kJ

Zelný salát

(17 hlasů)
35min
439 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Okurkový salát s koprem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba