Prostreno.cz

Plněné hovězí plátky

Hovězí plátky plněné sušenými meruňkami.

03.09.2015 lentilka
1h a 50min

25min příprava

1h a 25min vaření

909 kJ / 217 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Meruňky omyjte a namočte je na 20 minut do vody. Pak meruňky překrojte.
  2. Maso lehce rozklepejte, osolte a opepřete.
  3. Na každý plátek položte 2 meruňky, posypte nasekanou petrželkou, maso zabalte a sepněte párátky, nebo jehlami na ptáčky.
  4. Maso orestujte ze všech stran na oleji, zalijte vodou, přidejte nahrubo nastrouhanou petržel, přikryjte a duste, až je maso měkké.
  5. Hotové maso vyndejte na talíř.
  6. Do hrnce ve kterém jste dusili maso přidejte hořčici a smetanu, ve které rozmíchejte mouku, vařte 10 minut.
  7. Vložte zpět maso, prohřejte a můžete podávat.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    180,65 g
  • Sacharidy:

    889,44 g
    • Cukry:

      727,50 g
  • Tuky:

    214,96 g
  • Vláknina:

    103,95 g

Aktivita pro spálení:

1187 kcal
148

minut jízdy na kole

113

minut běhu

354

minut uklízení





Podobné recepty

Špíz z hovězí svíčkové

(15 hlasů)
40min
416 kJ

Hovězí svíčková s křenovým dipem

(17 hlasů)
30min
830 kJ

Kari těstoviny s hráškem

(19 hlasů)
60min
1059 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněné hovězí plátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba