Prostreno.cz

Kuřecí maso na estragonu

Kuřecí prsa marinované v estragonové marinádě.

24.09.2015 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1134 kJ / 271 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Smíchejte olej, med a hořčici, přidejte citronovou šťávu a estragon. Do marinády vložte maso a nechte přes noc v chladu marinovat.
  2. Maso osušte papírovou utěrkou a orestujte na másle s olejem.
  3. Pak maso zalijte vodou ve které rozmíchejte ½ kostky kuřecího vývaru, přidejte smetanu a maso poduste do měkka, omáčku dochuťte pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,02 g
  • Sacharidy:

    40,26 g
    • Cukry:

      10,34 g
  • Tuky:

    216,84 g
  • Vláknina:

    4,60 g

Aktivita pro spálení:

1173 kcal
146

minut jízdy na kole

111

minut běhu

350

minut uklízení





Podobné recepty

Kuře ve směsi koření

(17 hlasů)
1h a 10min
994 kJ

Kuřecí nudličky se špenátem a těstovinou

(23 hlasů)
1h a 5min
1196 kJ

Smažené kuřecí kousky

(21 hlasů)
60min
782 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso na estragonu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba