Prostreno.cz

Hrušky v rozmarýnovém sirupu

Je čas hrušek, připravte si skvělý hruškový dezert.

24.09.2015 lanvin
1h a 35min

1h a 20min příprava

15min vaření

825 kJ / 197 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do hrnce nalijte vodu, přidejte cukr, rozmarýn, kardamom, badyán a skořici. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni 15 minut.
  2. Hrušky překrojte, odstraňte jádřinec a vložte je do ještě horkého, připraveného sirupu, nechte stát asi hodinu.
  3. Šlehačku vyšlehejte se skořicí, vanilkovým extraktem a 1 lžičkou cukru.
  4. Hrušky podávejte se šlehačkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    152,50 g
  • Sacharidy:

    1204,50 g
    • Cukry:

      311,14 g
  • Tuky:

    194,80 g
  • Vláknina:

    391,96 g

Aktivita pro spálení:

1568 kcal
196

minut jízdy na kole

149

minut běhu

468

minut uklízení





Podobné recepty

Americké pancakes

(29 hlasů)
20min
887 kJ

Kiwi s bílou čokoládou

(20 hlasů)
3h a 25min
672 kJ

Hrušky dušené v bílém víně

(17 hlasů)
40min
744 kJ
Více receptů

Celkem 12 komentářů

Avatar
Avatar kamila76
28.11.2016
Avatar Anonym
05.05.2016
Avatar maxiking
04.05.2016
Avatar hedvika
27.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

vanilkový extrakt

288 kcal / 100g
B0,1 g
S12 g
T0,1 g

cukr

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušky v rozmarýnovém sirupu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba