Prostreno.cz

Hrušky dušené v bílém víně

Hrušky s pistáciovým mascarpone.

14.09.2015 lanvin
40min

20min příprava

20min vaření

744 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci smíchejte víno, hruškový likér, cukr a koření.
  2. Přiveďte k varu a na mírném ohni vařte, až se cukr rozpustí.
  3. Hrušky překrojte podélně na poloviny a vložte do vína s kořením, vařte na mírném ohni 10 až 15 minut, podle měkkosti hrušek, hrušky musí zůstat pevné, nerozvařené.
  4. Mascarpone vyšlehejte s pistáciemi a moučkovým cukrem.
  5. Hrušky podávejte s pistáciovým mascarpone.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    98,06 g
  • Sacharidy:

    793,90 g
    • Cukry:

      195,10 g
  • Tuky:

    218,42 g
  • Vláknina:

    353,50 g

Aktivita pro spálení:

882 kcal
110

minut jízdy na kole

84

minut běhu

263

minut uklízení





Podobné recepty

Grilovaný ananas

(19 hlasů)
30min
255 kJ

Bílá čokoládová pěna s ovocem

(18 hlasů)
50min
1098 kJ

Bananový dezert

(19 hlasů)
25min
701 kJ
Více receptů

Celkem 11 komentářů

Avatar
Avatar maxiking
04.05.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hruškový likér

51 kcal / 100g
B0 g
S12 g
T0 g

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

skořice

247 kcal / 100g
B3 g
S80 g
T1 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušky dušené v bílém víně

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba