Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Avatar
Avatar
konatovka 02.12.2015

Lososa by mi bylo líto na karbanátky.*1*

Avatar
Evelyn 07.12.2015

Teď hned bych chtěla recept ochutnat *1*

Avatar
heenna 10.12.2015

tak tohle bude dobrota, ale souhlasim s kanatovkou :)

Avatar
renik.71 28.12.2015

Všechno, co je z ryb, u nás doslova milujeme. Moc pěkný recept. Kouknu do mrazáku jestli je tam ještě nějaká "ploutev". ;-)

Avatar
glady 10.01.2016

já dělávám rybí karbanátky z vlastnoručně nachytaných cejnů a taky je nakládám do nálevu...a to je teprve pochoutka....;-)

Avatar
renda4141 01.03.2016

Karbanátky jsem dělala z kapra a byly moc dobré.

Avatar
mary-m 05.03.2016

vyzerá dobre ;-)

Avatar
lijan1 07.03.2016

Také souhlasím tady, lososa je škoda na karbenátky. Ten je bezva masičko jako opečený. A karbenátky můžeme dělat z nachytaných ryb.

Avatar
renik.71 08.03.2016

Mě karbanátky z ryb také moc chutnají. A dokonce i děti takto upravené ryby sní.

Avatar
deeana 09.03.2016

rybí karbanátky jsem nikdy nejedla, zkusím...

Avatar
Mersim 28.03.2016

také dělám karbanátky z ryb i kuličky. Na tomto recept mě upoutal křen. Ráda recept vyzkouším. Děkuji

Avatar
verrca 14.04.2016

máme rádi

Avatar
kamila76 26.04.2016

Díky za dobrou inspiraci!!!! *17*

Avatar
renda4141 30.04.2016

Dělala jsem z kapra a byly vynikající.<3

Avatar
maxiking 02.05.2016

:)

Avatar
hedvika 14.05.2016

moc dobré

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba