Prostreno.cz

Rybí karbanátky

Karbanátky z rybího filé s čerstvým sýrem a křenem z italské kuchyně.

27.11.2015 Mikeš
55min

30min příprava

25min vaření

822 kJ / 196 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pórek nakrájejte na plátky a orestujte na 2 lžících řepkového oleje, zakápněte citronovou šťávou a nechte vychladnout.
  2. Rybí filé nasekejte na drobné kousky a dejte do mísy. Přidejte rozdrobený toustový chléb, sýr, pórek, křen, podle chuti osolte a důkladně promíchejte.
  3. Z hmoty tvarujte karbenátky, které opečte na másle s olejem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    154,09 g
  • Sacharidy:

    110,79 g
    • Cukry:

      13,92 g
  • Tuky:

    147,48 g
  • Vláknina:

    5,80 g

Aktivita pro spálení:

409 kcal
51

minut jízdy na kole

38

minut běhu

122

minut uklízení





Podobné recepty

Candát s fenyklovým salátem

(29 hlasů)
35min
659 kJ

Pstruh s mandlemi

(25 hlasů)
50min
955 kJ

Rybí rolky v zelenině

(19 hlasů)
60min
414 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

křen

48 kcal / 100g
B1 g
S11 g
T0,5 g

sýr

402 kcal / 100g
B24 g
S1 g
T33 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí karbanátky

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba