Prostreno.cz

Kuřecí játra s cibulí a houbami

Jednoduchá příprava kuřecích jater, s houbami, cibulí a oreganem.

01.12.2015 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

559 kJ / 133 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na dvou lžících másla a lžíci oleje orestujte na pírka nakrájenou cibuli a na plátky pokrájené houby. Zalijte vývarem a duste 10 minut.
  2. V kastrolu na 2 lžících oleje a lžíci másla orestujte kuřecí játra.
  3. Játra zaprašte moukou, opepřete a vmíchejte sušené oregano, míchejte 5 minut.
  4. Hotová játra dochuťte česnekovou solí, smíchejte s houbami a podávejte, nejlépe s rýží.
  5. Hotová játra dochuťte česnekovou solí, smíchejte s houbami a podávejte, nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    175,41 g
  • Sacharidy:

    91,66 g
    • Cukry:

      15,04 g
  • Tuky:

    107,84 g
  • Vláknina:

    7,76 g

Aktivita pro spálení:

526 kcal
65

minut jízdy na kole

50

minut běhu

157

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí plátky s mozzarellou

(49 hlasů)
55min
930 kJ

Kachna plněná jablky

(18 hlasů)
1h a 50min
896 kJ

Kuřecí prsa s hříbky

(27 hlasů)
1h a 5min
567 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí játra s cibulí a houbami

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba