Prostreno.cz

Plněný bůček

Pokud se rozhodnete dělat roládu, máte nespočet možností, čím ji naplnit: klasickou nádivkou, bylinkovou, nebo vyzkoušejte naplnit maso kopřivami.

14.03.2016 lanvin
2h a 5min

35min příprava

1h a 30min vaření

877 kJ / 209 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 2 lžících oleje orestujte nakrájenou cibulku i s natí a drobně nakrájenou slaninu.
  2. Přidejte nasekané kopřivy (nebo špenát) a nechte kopřivy zavadnout.
  3. Přidejte, vejce a míchejte, až se vejce „srazí“. Směs podle chuti osolte a opepřete.
  4. Z masa si připravte plát, maso osolte, opepřete a na maso rozprostřete připravenou vychladlou směs.
  5. Zatočte jako roládu a ovažte ji potravinářským provázkem.
  6. Takto připravené maso vložte do pekáčku, maso ještě jemně osolte, posypte kmínem a podlijte vodou.
  7. Pečte v troubě při 190 °C doměkka.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    417,73 g
  • Sacharidy:

    47,72 g
    • Cukry:

      10,96 g
  • Tuky:

    354,54 g
  • Vláknina:

    11,90 g

Aktivita pro spálení:

759 kcal
94

minut jízdy na kole

72

minut běhu

226

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové na česneku

(19 hlasů)
45min
765 kJ

Vepřová panenka s jablky

(24 hlasů)
60min
720 kJ

Vepřové maso se smetanovou omáčkou

(17 hlasů)
1h a 20min
905 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Plněný bůček

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba