Prostreno.cz

Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Velmi jednoduchá jarní příloha k masu.

13.05.2016 sun
30min

20min příprava

10min vaření

1449 kJ / 346 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěný chřest blanšírujte 4 minuty ve vařící osolené vodě.
  2. Chřest sceďte, vložte na několik sekund do ledové vody a nechte dobře okapat.
  3. Smíchejte citronovou šťávu, sůl, pepř a olivový olej.
  4. Chřest položte na talíř, posypte citronovou kůrou, kerblíkem, pokapejte připraveným olejem a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    3,60 g
  • Sacharidy:

    15,96 g
    • Cukry:

      2,15 g
  • Tuky:

    60,73 g
  • Vláknina:

    13,60 g

Aktivita pro spálení:

377 kcal
47

minut jízdy na kole

35

minut běhu

112

minut uklízení





Podobné recepty

Marinované cibulky

(16 hlasů)
30min
306 kJ

Dušená červená řepa

(19 hlasů)
60min
234 kJ

Marinovaná červená cibule

(19 hlasů)
25min
782 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chřest s citronovou šťávou a kerblíkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba