Prostreno.cz

Marinovaná karotka

Lehká příloha z karotky, takto připravená karotka se hodí například i na švédský stůl.

18.05.2016 lentilka
30min

15min příprava

15min vaření

372 kJ / 88 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ingredience na marinádu důkladně promíchejte v misce.
  2. Karotku omyjte kartáčkem. Na karotce ponechte kousek natě.
  3. Karotku uložte do zapékací misky, přelijte marinádou, posypte bylinkami a přikryjte například alobalem.
  4. Karotku dejte na 10 - 15 minut do trouby předehřáté na 180 °C.
  5. Karotku nechte vychladnou a nechte přes noc v chladu uležet.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,81 g
  • Sacharidy:

    107,64 g
    • Cukry:

      53,23 g
  • Tuky:

    63,25 g
  • Vláknina:

    21,11 g

Aktivita pro spálení:

201 kcal
25

minut jízdy na kole

19

minut běhu

60

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená červená řepa

(19 hlasů)
60min
234 kJ

Marinovaná červená cibule

(19 hlasů)
25min
782 kJ

Bramborová kaše bez másla

(12 hlasů)
40min
344 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Marinovaná karotka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba