Prostreno.cz

Ryba v alobalu

Několik chutí v jednom balení.

18.07.2016 Mikeš
60min

25min příprava

35min vaření

2384 kJ / 569 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěnou, omytou a osušenou rybu na hřbetě na několika místech nařízněte ostrým nožem.
  2. Rybu potřete olejem, osolte, do zářezů vložte plátky česneku a kousky másla.
  3. Rybu položte na dvě vrstvy alobalu, na rybu položte bylinky a rybu zabalte.
  4. Rybu nechte v chladu 2 hodiny.
  5. Pak rybu položte do pekáčku a pečte v troubě předehřáté na 180 °C - podle velikosti ryby 25 - 35 minut.
  6. Před podáváním rybu posypte nasekanou petrželkou a pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    8,56 g
  • Sacharidy:

    14,38 g
    • Cukry:

      4,06 g
  • Tuky:

    435,72 g
  • Vláknina:

    4,32 g

Aktivita pro spálení:

1954 kcal
244

minut jízdy na kole

186

minut běhu

583

minut uklízení





Podobné recepty

Pstruh na citronech

(8 hlasů)
55min
436 kJ

Ryba pečená v troubě

(18 hlasů)
1h a 5min
950 kJ

Ryba s chřestem

(19 hlasů)
55min
1376 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba