Prostreno.cz

Pstruh na citronech

Jemná chuť ryby výborně vynikne ve spojení s citronem, připravit rybu netrvá dlouho a výsledek je skvělý.

13.06.2016 lentilka
55min

20min příprava

35min vaření

436 kJ / 104 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Troubu předehřejte na 180 °C.
  2. Citróny nakrájejte na plátky.
  3. Ryby na několika místech nařízněte ostrým nožem.
  4. Ryby osolte, opepřete a do zářezů vložte plátky citrónů.
  5. Do ryby vložte snítky kopru.
  6. Na plech vyložený pečícím papírem uložte zbývající plátky citrónů a na citróny položte ryby.
  7. Vše pokapejte rozpuštěným máslem.
  8. Pečte v troubě 25 - 35 minut, podle velikosti ryb.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,93 g
  • Sacharidy:

    59,18 g
    • Cukry:

      12,64 g
  • Tuky:

    70,08 g
  • Vláknina:

    13,42 g

Aktivita pro spálení:

525 kcal
65

minut jízdy na kole

50

minut běhu

156

minut uklízení





Podobné recepty

Sumec s dušeným pórkem

(17 hlasů)
50min
395 kJ

Candát pečený s citronem

(21 hlasů)
50min
435 kJ

Grilovaná ryba se zázvorem

(14 hlasů)
1h a 15min
596 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh na citronech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba