Prostreno.cz

Rizoto s plátky hrušek

Vyzkoušejte krémové rizoto s hruškami a sýrem.

01.08.2016 lanvin
50min

15min příprava

35min vaření

451 kJ / 107 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na rozehřátém másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou šalotku.
  2. Přidejte rýži a za stálého míchání restujte 2 - 3 minuty.
  3. Přilijte víno a míchejte, až se víno skoro odpaří.
  4. Pak přidejte k rýži polovinu horkého vývaru.
  5. Až se vývar vstřebá, přidejte druhou polovinu a rýži vařte doměkka.
  6. K hotové rýži vmíchejte nastrouhaný sýr, podle potřeby dochuťte solí a pepřem.
  7. Podávejte s tenkými plátky hrušky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,28 g
  • Sacharidy:

    378,48 g
    • Cukry:

      45,61 g
  • Tuky:

    83,67 g
  • Vláknina:

    19,50 g

Aktivita pro spálení:

582 kcal
72

minut jízdy na kole

55

minut běhu

173

minut uklízení





Podobné recepty

Kakaové palačinky

(27 hlasů)
1h a 5min
863 kJ

Tvarohové lívance

(23 hlasů)
40min
841 kJ

Jablečné placičky

(21 hlasů)
60min
976 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

bílé víno

82 kcal / 100g
B0,1 g
S2 g
T0 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Sýr gouda

356 kcal / 100g
B24 g
S2 g
T27 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rizoto s plátky hrušek

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba