Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Alena 27.05.2023

Jsem diabetička, a mouku se škrobem moc nemůžu. Zde jsem našla vhodné alternativy.

Avatar
Jana 05.05.2022

Snažím se jíst LC stravu

Avatar
Markéta 12.12.2020

Nejste po té hrašce pak nafouklí ?? Vždyť obsahuje hrách a ten pokud vím nadýmá ne ?

Avatar
Edita Markéta 17.12.2020

Hrách sice obsahuje, ale loupaný. Ono známé nadýmání z hrachu je způsobené těmi slupkami ;)

Avatar
Markéta Markéta 19.12.2020

Tak to je zajímavé. A co to jejich koření ? Mají ho chuťově dobré ?

Avatar
Sabka 24.10.2020

Zahušťuji většinou hraškou a do zelí jen nastrouhám jablíčko.

Avatar
Edita 20.10.2020

Ano, díky složení je to plnohodnotná náhrada zahušťovadla ;) a hlavně tuhle verzi tělo mnohem lépe zpracovává . Nene, pachuť žádnou ti to nezanechá, pokud hrašku dobře provaříš ;) což znamená dvacet minutek po přidání a je to.

Avatar
Silva 18.10.2020

A to se dá zařadit do zdravé výživy ? Opravdu to nezanechá žádnou pachuť ?

Avatar
Edita 16.10.2020

Záleží co zvolíš, těch možností je fakt dost. Jesti nechceš, aby se to podepsalo na chuti, tak vyzkoušej na zahuštění hrašku ;).

Avatar
Silva 13.10.2020

Hledala jsem nějakou zdravější verzi, ale přišlo mi, že ta chuť už nebyla ono :/.

Avatar
Teo 18.01.2020

Rozmixované

Avatar
Teo 18.01.2020

Co takhle rozkódované ověřené vločky?

Avatar
Zdena 17.01.2020

Polévky moc nezahušťuji,ale omáčky ano.Nemám ráda omáčky jako vodu*5*

Avatar
Standa 17.01.2020

Jano suohlasím.

Avatar
lida 17.01.2020

nejlepší je mouka*19*

Avatar
Petr 17.01.2020

Já teda omáčky jíškou nezahušťuji ,ty patří do polévek!!

Avatar
Hana 17.01.2020

Jedině HRAŠKA!

Avatar
Jana 17.01.2020

Tyhle nudné a trapné články píšou fakt jen dementi..

Avatar
Lscratte 17.01.2020

Pomletými ovesnymi vločkami. Polévky , kuře na paprice, svíčkovou a tu jen pokud vařím pro syna, jinak ničím.

Avatar
Laďa 17.01.2020

Už vidím tu svíčkovou s chia semínky.Nedělejte z lidí blbce jako Babica.

Avatar
yva Laďa 17.01.2020

Ahoj, jsem celiak, svíčkovou zahušťuji jedině zeleninou, použiji tolik, aby po rozmixování, měla konzistenci klasické svíčkové, celá rodina si zvykla a moc jim přírodní svíčková chutná,nepotřebuji ani deko mouky, stačí, že ji mají v knedlících, já si dělám rýži. nebo noky s rýžové mouky.

Avatar
P yva 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

Avatar
P Laďa 17.01.2020

Zahušťuje se jen zeleninou.

Avatar
Jarka 17.01.2020

Jako Marko...strouhanou bramboru;-)

Avatar
Zdeňka Jarka 18.01.2020

Ano, tedy pokud se týká zahuštění zelí.také zahuštuji strouhanou bramborou.

Avatar
Lidi Zdeňka 18.01.2020

Zahušťovat zelí není vůbec nutné, patřičně ochucené s kmínem je lehké a vůbec žádná šlichta není potřeba.

Avatar
masuma 16.01.2020

...i.chlebovou.střídkou....

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba