Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
vera 16.01.2020

Svíčkovou, křenovou, koprovou zahušťuji smetanou s hladkou moukou. Znojemskou zahušťuji jíškou. Polévky nezahušťuji. Zelí strouhaným bramborem. Rajskou nezahušťuji, protože ji připravuji jen z rajčat s minimem vody. Když se zahustí guláš chlebem, brzy kvasí. Guláš také nezahušťuji. Kdo chce jíst dietně, ať tato jídla nejí. A nemusí zahušťovat vůbec nic a ničím.

Avatar
JanaBa vera 17.01.2020

tak tohle je jediný normální komentář. Kdo chce jíst dietně, ať tahle jídla nejí..

Avatar
Marko 16.01.2020

Na jemno strouhaná brambora...

Avatar
Venka 16.01.2020

Používám rýžovou hladkou mouku.

Avatar
vlasta 16.01.2020

čirokem

Avatar
myrys 16.01.2020

já zahušťuju karfiólem

Avatar
koumes 16.01.2020

chleba je též dobrý

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba