Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zdravé zahušťování bez jíšky
Svíčkovou, křenovou, koprovou zahušťuji smetanou s hladkou moukou. Znojemskou zahušťuji jíškou. Polévky nezahušťuji. Zelí strouhaným bramborem. Rajskou nezahušťuji, protože ji připravuji jen z rajčat s minimem vody. Když se zahustí guláš chlebem, brzy kvasí. Guláš také nezahušťuji. Kdo chce jíst dietně, ať tato jídla nejí. A nemusí zahušťovat vůbec nic a ničím.
tak tohle je jediný normální komentář. Kdo chce jíst dietně, ať tahle jídla nejí..
Na jemno strouhaná brambora...
Používám rýžovou hladkou mouku.
čirokem
já zahušťuju karfiólem
chleba je též dobrý
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama