Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Salát, česnek i zázvor. Vypěstujte si jídlo z kuchyňských zbytků
Článek mě velice zaujal.:-O
Ráda bych věděla, zda se tento způsob již někomu podařil, již několikrát jsem zkusila a nic, jen válející se kousek hnijícího zbytku zeleniny, zabírající místo na parapetu
a co dál s naklíčenou mrkví nebo bramborou? To dorostou ve vodě do konzumní zralosti? Bramborová nat je nejedlá.
Do hliny
Zajímavé druhy zeleniny,bylinek a dalšího koupíte na: www.rostliny-prozdravi.cz Mohu doporučit.
Je to pěkná hovadina. Ano,některé druhy zeleniny znova vyrostou (zázvor,brambory, cibule či česnek), ale v hlíně! Ve vodě vyraší třeba řapíkatý celer, ale je hnusný. Mrkev znova nevyroste. Vyroste nať a udělá se květ. To samé zelí, salát nebo petrželka. Takže paní redaktorko,používejte to co máte mezi ušima nebo než začnete papouškovat články ze zahraničních webů, ověřte si to.
Me se teda zazvor, cibule i cesnek chytily - ve vode. Musi se teda obcas vymenit, a potrebuje to slunne misto, ale jinak v pohode, normalne na parapetu.
zajímavý článek
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama