Prostreno.cz

Komentáře k článku

Avatar
Avatar
Jaromír 06.04.2022

Do půllitrové sklenice dám 3 vrchovaté polévkové lžíce mouky, do čtvrtky doleji vodou, zavíčkuji a protřepu, pak naliji do vařící omáčky, musí se chvíli povařit, tak to používám nejčastěji. Domácí jíška mi přijde moc tučná, když smažim cibuli a do omáčky pak přidám ještě cca. 8 lžic oleje v jíšce. Kupovaná je drahá a určitě také plná oleje, tak jsem nejdříve zahustil škrobem kukuřičným, prý se to pak nesmí mrazit a dosypal kupovanou jíškou, je to takové, nelíbí se mi to, je to dobré, ale. Vařím víc porcí na několik dní a zahušťovat chlebem ani zkoušet nebudu, vždyť to musi po chvíli kvasit.

Avatar
Eva 28.10.2021

Většinou už kupovanou, občas domácí

Avatar
Věra 24.10.2021

jo já taky používám i škrobovou moučku

Avatar
Anna 23.10.2021

Myslím si, že do každého jedla nesedí jeden typ zahustovadla. Niečo zahustím rozmixovanym zemiakom,zeleninou a niekedy slabou zápražku, zatrepkou s múkou. Najnovšie používam bezlepkovú múku.

Avatar
Marcela 23.10.2021

chlebová kůrka je výborná

Avatar
Marcela 23.10.2021

já používám chlebovou kůrku

Avatar
Eva 22.10.2021

jedině sama moukou, nebo nastrouhanou kůrkou ze staršího chleba Eva

Avatar
Verabystricka@seznam.cz 22.10.2021

jíšku si dělám sama vera

Avatar
Bea Miková 22.10.2021

Varím rafa a zahusťujem múkou

Avatar
Marika Štefaňáková 21.10.2021

Ak musím zahustovať tak to robím tak, že časť omáčky alebo polievky ,cca 2 dcl ,odoberieme a rozmiksujem a potom to vrátim do hrnca a ešte trochu povarím

Avatar
Renča 21.10.2021

Je to už dlho ročný zvyk.

Avatar
Mirka 21.10.2021

Zahušťuji ovesnými vločkami umletými v kávomlýnku. Je to zdravé a snadno se rozvaří bez hrudek. Jíšku dělám z upražené mouky na sucho např. Na plechu v troubě.

Avatar
Pavel Hrabák 21.10.2021

Autorka by u mne nebyla puštěna ani k mytí nádobí.

Avatar
Lukáš Fiala Pavel Hrabák 21.10.2021

Vykouzlil jste mi úsměv na rtech a nezbývá mi než souhlasit.

Avatar
Komendova 21.10.2021

to je novinka z Ameriky. Tradiční zaklechtka.

Avatar
Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Avatar
Iveta 21.10.2021

Knorr jíška je nejlepší

Avatar
Roman Iveta 21.10.2021

Prase jedno. Neumíte si udělat jíšku. Tak kvůli vám se dělají chemické sračky!!!

Avatar
Jaroslav 21.10.2021

Do tmavé omáčky mixovanou zeleninu a do bílé bešamel zahuštěný solamylem.

Avatar
Jarmila 21.10.2021

Lidara@ volny.cz

Avatar
Jana Bystřinová 21.10.2021

Používám kupovanou a jsem spokojena.

Avatar
Roman Jana Bystřinová 21.10.2021

Další prase.

Avatar
Siraellen 21.10.2021

rozhodně domácí

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba