Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zbořené mýty o vaření fazolí
ok
Používám fazole v plechovce, na vaření, i na salát v křenové majonéze. 😊
Nechce se mi s nimi vařit- zásadně v plechovce
Vařím-namáčím 0,5 kg fazolí malých bílých. Manžel to miluje, dělám z toho polévku, šumajstr s bramborami(šoulet), salát s kyselou rybou a zakysanou smetanou. Já to nejím, ale on si na tom pochutnává od pátku do soboty. A říkáme tomu "fazolový trojboj". Dobrou chuť
Fazole se namáčejí aby se nemusely dlouho vařit, nenamáčené se vaří déle.Fazole které jsou starší 4-5 let jsou nekvalitní, nejdou uvařit a jsou tvrdé- nadýmají. Fazole mám jednou týdně, někdy mám i větry ale co bych neudělal pro své zdraví
Fazole vařím často, obsahují vlákninu, jsou zdravé pro diabetiky.
Mám ráda polévku a fazole po řecku
ano nedělam je rodina
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama