Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Zdravotní rizika spojená s konzumací mořských plodů
Příště by chtělo aspoň napsat, kolik bychom toho měli sníst, abychom se otřávili....On i kyslík je jedovatý plyn....tak prosím tady nestrašte...a když uvádíte studie....tak alespoň uvádějte informace v kontextu a ne vytržené....
Samozřejmě, doma ani v českých restauracích si to nedávám. Patří to nárdním kuchyním přímořských zemí, a je tradicí, že pak tamní kuchyni ochutnám. Ve Španělsku kromě tradičních sardinek pečených na dřevném uhlí si dám krevet i chipirones - chobotničky. Ovšem s těmi ústřicemi to bych i v Paříži udělal stejně jako Mr Bean...
Samozřejmě mořské plody z farem a krmené bůh ví čím,je pro zdraví katastrofa.A ono ani moře není nic čistého,takže mořské plody ne!
vůbec mi to nechutná
..."Co když vám zadělají na cukrovku, revma nebo diabetes?"... Mohla by, prosím, paní Kristýna Vágnerová vysvětlit, jaký je rozdíl mezi cukrovkou a diabetem?
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama