Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Rizika spojená s konzumací květáku
mám ho moc ráda
Nejlepší je obalený za sirova. Nesmrdí při vaření.
NEMUSITE RIKAT vic, vsichni SI UZ O VAS udelali obrazek
Nejraději vařený, poté zchladit a s konopným nebo olivovým olejem, citronem, vynikající.
Jste nechutná.
Mám to rád na všechny spusoby.
A nějak se zapomněli zmínit o tom, že je obrovským zdrojem purinů (stejně jako brokolice), takže pokud máte zároveň cukrovku i dnu,tak Vám víc ublíží než pomůže...
Ja Vas nechapu to všichni jenom prdite.A nikdo nema sex u toho to je nejlepsi cuchat smrad
Mám ho ráda na všechny způsoby .
Mám ho rád,ale potom mě dělají problém raketové starty.
Je to trocha zmena od mása. Raz za čas nepoškodi si ho dať, ako pochuťku.
Já rači karfyol.
Květák je chuťově dobrý a nabízí také širokou škálu důležitých živin. Ale pořád to ještě neznamená, že ho lze beztrestně jíst po kilech. Proč vás bude nadýmat, když si naservírujete velkou porci? *********************************************************** Beztrestně jíst.To nám chcete autore článku říci,zě po větší konzumaci květáku nás zavřou,nebo nám někdo dá pokutu?Nebo jak to básník myslel.
vařený, pečený, smažený, fermentovaný i syrový mi chutná
Prokázali jsme ze drcenim čerstvého květáku vznikne v drti sulforafan ktery má zmíněné zdravotní účinky.
Mám rád obalený, také mozeček, ale také fermentovaný a syrový
Květák miluji, tepelně upravený nebo syrový
Je dobrý na jaký koliv způsob pripravi
Nejraději syrový
Mám květák ráda na všechny způsoby..
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama