Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Rizika spojená s konzumací květáku
Zdravý je syrový a to si na něm všichni pochutname
Kvėták mám ráda ve formě Plaček nebo polévky, ale občas mně odradí cena.
Máme ho rádi je výborný i jen uvařený a politý máslem, ale je drahý, takže ho máme jednou do měsíce místo masa
Jednou za měsíc výborná polévka . Je možné na několik variant.
Výborne jsou květákové karbanátky, ale při jeho ceně si je mohu doprat jen občas
výborný, jakákoliv úprava, nejlepší je od soukromých ověřených pěstitelů.
Nejlepší je syrový
Ve vaší anketě chybí - nekupuji, cena je přemrštěná!
Ještě chybí - ne jako přílohu, ale hlavní jídlo (mozeček, smažený) a k tomu brambory. Kupuju ho, když je v akci.
Miluji květák na různé způsoby, ale v trojobalu smažený je moje jednička.
Davam si ho obcas
Je lepší než maso,smažený nemá chybu.
Plyn je bude drahý co si sám člověk neudělá to nemá.
.:)
miluji květak jak na mozeček,tak i obalovaný nebo i květákovou polévku
Kvetak jsem mela hodne rada,ale kdyz jsem jednou po nem skoncila na chirurgii,vyhybam se mu.Ale bylo to po konzumaci velkeho mnozsvi :-).
Květák miluji hlavně syrový, dám si dvě ružičky denně a nemám žádný problém,ale každý to asi nemůže jinak přeji hezký den...
Vše co se nejí s mírou dělá problémy, každému jiné,ale dělá.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama