Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Vedlejší účinky konzumace medu
Miluju toust s medem a tureckou kávu se lžičkou medu.
Jsem včelař tak nedám na med dopustit . I diabetikovi jedná lžička denně nevadí.
Dobrý
souhlasim z vetsinou.ste kreteni!ti co tenhle clanek napsali!jen matete lidi a spusobujete stres.clovek kterej vi ze med ma priznive ucinky na cloveka tak ho ji celej zivot.jedna lzice denne rekneme.a ma dobrej pocit z toho ze dela neco dobreho pro sve telo!tenhle clanek si strcte do prdele!to rovnou napiste ze med zabiji ty vole!
Lžičku do čaje každý den
Jednu lžičku do čaje.každý den.
Med obsahuje jednoduché cukry-F ruktozu, glukózu- ne sacharozu
Sacharóza je z polovice glukóza a z polovice je fruktóza
Pravidelně snídám chléb s máslem a medem. A to asi 5 let, ještě se mi to nepřejedlo...🙂
Jsou to slova "odborníků".Med je lék,ale všeho s mírou!
nesladím, jen ráno snídám chléb s medem a to dost málo namazaný kupuji od soukromníků - medařů
Sladím tím, co mi pod ruku příjde
Med je nejlepší sladidlo. Jen pozor na to od koho kupujete. Neni vcelar jak vcelar. Jsou i jiní !!
1 lžice denně a porazil jsem i před 8 roky rakovinu jícnu a leukemii.Ale k medu plus soda a vilkakora.
mám med rád , jelikož jeho účinky na zdraví převyšují riziko z obezity nemám s ním žádný problém , nevím kolik je člověk schopen do sebe medu dostat ,ale u sebe nevidím žádnou formu medoholismu.
Viaceré odborné zdroje hovoria, že benefity z konzumácie medu sú nízke. Minerály a vitamíny z medu sa dajú nahradiť inými prirodzenejšími potravinami vhodnejšími pre človeka. Ak prijímate malé množstvá medu, redukujú sa síce nepriaznivé účinky, priaznivé sú však zanedbateľné. Lepšie účinky na zdravie majú skôr iné produkty včiel. Včelia kašička, propolis a pod.
Nesladím
již 25 let nesladím nic
Med mi vyhovuje, zatím z něho netloustnu, horší je sníst celou čokoládu, anebo jiné pamnlsky
Čaj a kávu nesladim, ale každé ráno zjem kávová lyžičku medu,cukor používam len na pečenie.
Strašně moc jsem sladila cukrem, teď sladím lžičkou medu a je to znát i na linii, zhubla jsem.
Na množstvo treba dávať pozor. Aj chudý človek môže mať veľa viscerálneho tuku.
Problém pri mede je ten, že obsahuje okrem iných cukrov aj fruktózu. Tú organizmus nevie využiť a mení ju rovno na tuk, ktorá obaľuje vnútornosti, takže aj pečeň. Glukóza zase spósobuje nárast jej množstva v krvi.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama