Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Jídlo chudých zažívá renesanci
Pohanku vařím opatrně v rýžovaru,pozor rychle se rozvaří,s použítím Masoxu nebo masové šťávy, což odstraní její "puch".Perfektní příloha nebo základ rizota. Pohankou jsme nahradili rýži,její zdravotní efekt je okamžitě patrný.
Pohanka smrdí specifickým puchem. Na Ukrajině jsem ji měl každý den. Po dvou týdnech jsem ji už nemohl a to už mi zůstalo napořád.
Pohanku mám spojeni se zimním chladným časem. Nejraději s houbami a kořenovou zeleninou.
Pohanka - zázrak, který lze použít na mnoho způsobů. Od zahuštění polévek a gulášů po sekanou. Hlavně by si jí měli všimnout všichni, co mají problémy s cévami. Rutinu není v žádné jiné potravině tolik.
Pohanku mám ráda, vaří se 10 minut, stačí orestovat trochu masa se zeleninou, nebo houby a mám oběd do práce. Dávám do polévky jako zavářku.
Pokud ji umíte připravit tak si určitě pochutnáte a uděláte něco dobrého pro své zdraví.
Pohankovou kaši jsem naposled jedl v r. 1992 na Ukrajině, smrděla jako zpocený pes.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama