Menu
Pro hledaný termín nebyly nalezeny žádné výsledky.
Zpět na: Jídlo chudých zažívá renesanci
Pohankovou kaši jsem naposled jedl v r. 1992 na Ukrajině, smrděla jako zpocený pes.
Pokud ji umíte připravit tak si určitě pochutnáte a uděláte něco dobrého pro své zdraví.
Pohanku mám ráda, vaří se 10 minut, stačí orestovat trochu masa se zeleninou, nebo houby a mám oběd do práce. Dávám do polévky jako zavářku.
Pohanka - zázrak, který lze použít na mnoho způsobů. Od zahuštění polévek a gulášů po sekanou. Hlavně by si jí měli všimnout všichni, co mají problémy s cévami. Rutinu není v žádné jiné potravině tolik.
Pohanku mám spojeni se zimním chladným časem. Nejraději s houbami a kořenovou zeleninou.
Pohanka smrdí specifickým puchem. Na Ukrajině jsem ji měl každý den. Po dvou týdnech jsem ji už nemohl a to už mi zůstalo napořád.
Pohanku vařím opatrně v rýžovaru,pozor rychle se rozvaří,s použítím Masoxu nebo masové šťávy, což odstraní její "puch".Perfektní příloha nebo základ rizota. Pohankou jsme nahradili rýži,její zdravotní efekt je okamžitě patrný.
Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.
Zdarma produkt k testování!
Reklama