Prostreno.cz

Rybí filé v alobalu

Ryba s hořčičným máslem pečená v alobalu.

18.08.2016 Mikeš
40min

15min příprava

25min vaření

714 kJ / 170 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Filé osolte a opepřete.
  2. Citrón nakrájejte na plátky.
  3. V misce vymíchejte máslo s hořčicí, cibulí a kořením kari.
  4. Z alobalu vystřihněte 4 čtverce a potřete je máslem.
  5. Na každý čtverec položte rybí filé, na rybu dejte kopeček připraveného másla, plátky citrónu a rybu zabalte.
  6. Můžete přidat snítku oblíbené bylinky. Pečte v troubě předehřáté na 180°C přibližně 20 - 25 minut.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    78,76 g
  • Sacharidy:

    38,08 g
    • Cukry:

      10,81 g
  • Tuky:

    122,56 g
  • Vláknina:

    9,05 g

Aktivita pro spálení:

382 kcal
47

minut jízdy na kole

36

minut běhu

114

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba pečená ve vinných listech

(13 hlasů)
45min
472 kJ

Ryba v alobalu

(12 hlasů)
60min
2384 kJ

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
494 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Rybí filé v alobalu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba