Prostreno.cz

Ryba s mangoldem

Mangold dodá rybě zajímavou chuť.

29.08.2016 lentilka
45min

20min příprava

25min vaření

209 kJ / 49 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V hrnci na rozehřátém másle nechte zesklovatět nakrájenou šalotku.
  2. Přidejte víno, omyté listy mangoldu a vařte zakryté 4 až 5 minut.
  3. Podušený mangold sceďte a nechte vychladnout.
  4. Z alobalu vystřihněte dostatečně velké čtverce.
  5. Na čtverec alobalu položte vždy dva listy mangoldu (dejte je přes sebe ), posypte je hořčicí,l ehce solí a pepřem.
  6. Vždy na dva listy položte osolenou, opepřenou porci ryby, rybu pokapejte citronovou šťávou, můžete přidat i plátek citronu.
  7. Rybu zabalte, položte na plech a pečte v troubě předehřáté na 190 °C přibližně 20 minut.
  8. V sezóně můžete podávat s blanšírovaným chřestem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    90,42 g
  • Sacharidy:

    82,89 g
    • Cukry:

      26,81 g
  • Tuky:

    31,60 g
  • Vláknina:

    22,60 g

Aktivita pro spálení:

255 kcal
31

minut jízdy na kole

24

minut běhu

76

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené ryby se zeleninou

(14 hlasů)
55min
494 kJ

Treska pečená v troubě

(24 hlasů)
35min
979 kJ

Krevetové palačinky

(16 hlasů)
50min
603 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

štika

97 kcal / 100g
B20 g
S0,1 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Ryba s mangoldem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba