Prostreno.cz

Studená polévka z červené řepy

Polévka z červené řepy s malinovým octem a zázvorem.

09.09.2016 Mikeš
40min

20min příprava

20min vaření

175 kJ / 41 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Červenou řepu a cibuli oloupejte a nakrájejte na kousky.
  2. Vývar nalijte do hrnce, přidejte do něj nakrájenou zeleninu, pepř, celý zázvor a podle chuti osolte, vařte asi 20 minut,dokud řepa nezměkne.
  3. Z hotové polévky odstraňte pepř a zázvor.
  4. Polévku rozmixujte, dochuťte cukrem, malinovým octem a dejte polévku vychladit.
  5. Podávejte s kopečkem zakysané smetany a snítkou kopru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,68 g
  • Sacharidy:

    177,93 g
    • Cukry:

      52,25 g
  • Tuky:

    39,89 g
  • Vláknina:

    15,66 g

Aktivita pro spálení:

211 kcal
26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení





Podobné recepty

Česnečka s toustem

(15 hlasů)
50min
494 kJ

Polévka s houbami shiitake

(14 hlasů)
30min
117 kJ

Polévka z hub enoki

(14 hlasů)
30min
710 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Studená polévka z červené řepy

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba