Prostreno.cz

Vepřová panenka se zeleným pepřem

Panenka se zeleným pepřem, podávaná s červeným zelím.

18.10.2016 lanvin
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

452 kJ / 108 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky.
  2. Na másle nechte zesklovatět oloupanou, nakrájenou cibuli, přidejte jemně nakrájené zelí, ocet, oloupaná, na kostičky pokrájená jablka, podlijte 80 ml vody a přikryté duste přibližně 20 minut.
  3. Dochuťte solí, cukrem a skořicí.
  4. Ve velké pánvi rozehřejte olej a na oleji opečte na plátky nakrájené maso.
  5. Přidejte nasekaný česnek, zelený pepř, petrželku, víno a nechte vařit přibližně 5 - 8 minut. Podle chuti osolte.
  6. Maso podávejte se zelím.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    189,74 g
  • Sacharidy:

    138,32 g
    • Cukry:

      52,38 g
  • Tuky:

    99,60 g
  • Vláknina:

    20,16 g

Aktivita pro spálení:

632 kcal
79

minut jízdy na kole

60

minut běhu

188

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kousky s pórkem

(16 hlasů)
1h a 50min
1082 kJ

Vepřové maso s kořením

(17 hlasů)
1h a 20min
953 kJ

Vepřová panenka s arašídovou omáčkou

(11 hlasů)
50min
931 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

čerstvé červené zelí

34,1 kcal / 100g
B1,24 g
S6,79 g
T0,21 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

olivový olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka se zeleným pepřem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba