Prostreno.cz

Vepřové kousky s pórkem

Dušené vepřové maso s pórkem, bílým vínem a tymánem.

03.10.2016 sun
1h a 50min

20min příprava

1h a 30min vaření

1082 kJ / 258 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kousky a orestujte v kastrolu s rozehřátým máslem a olejem.
  2. Maso podlijte vínem, osolte, opepřete, přidejte bobkový list, tymián, nové koření a duste 45 minut.
  3. Přidejte na větší kousky nakrájený pórek, nasekaný česnek a duste, až je maso měkké.
  4. Pokud je potřeba podlijte vodou, nebo vývarem.
  5. Nakonec dochuťte octem, cukrem, případně solí a pepřem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    195,34 g
  • Sacharidy:

    254,78 g
    • Cukry:

      10,67 g
  • Tuky:

    316,93 g
  • Vláknina:

    84,67 g

Aktivita pro spálení:

774 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Bramborové karbanátky

(16 hlasů)
55min
819 kJ

Vepřové plátky s houbami

(11 hlasů)
1h a 20min
634 kJ

Vepřové maso na tymiánu

(13 hlasů)
1h a 50min
589 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové kousky s pórkem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba