Prostreno.cz

Vepřová panenka v anglické slanině

Vepřová panenka s anglickou slaninou a rozmarýnem.

19.10.2016 Mikeš
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

1033 kJ / 246 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vepřovou panenku lehce osolte.
  2. Ze 3 větviček rozmarýnu zdrhněte do misky jehličky, přidejte prolisovaný česnek a 4 lžíce oleje.
  3. Směsí potřete maso a pak maso obalte plátky slaniny.
  4. Maso vložte do zapékací misky, obložte na kostičky nakrájenou paprikou, na růžičky rozdělenou brokolici a nakrájenou cibuli.
  5. Přidejte 2 větvičky rozmarýnu, podlijte vývarem a pečte 40-45 minut v troubě předehřáté na 190 °C.
  6. V půlce pečení lehce promíchejte zeleninu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    287,83 g
  • Sacharidy:

    72,34 g
    • Cukry:

      32,37 g
  • Tuky:

    289,80 g
  • Vláknina:

    18,06 g

Aktivita pro spálení:

890 kcal
111

minut jízdy na kole

84

minut běhu

265

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřová panenka s arašídovou omáčkou

(11 hlasů)
50min
931 kJ

Vepřové pečené na jablkách

(13 hlasů)
1h a 20min
484 kJ

Vepřová krkovice na hruškách

(12 hlasů)
2h a 30min
821 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Valentýnské tousty

15min
(20 hlasů)

Fitness palačinky

15min
(1 hlasů)

Omeleta s brokolicí

30min
(26 hlasů)
Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřová panenka v anglické slanině

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba