Prostreno.cz

Restovaná telecí játra

Připravte si telecí játra s dobrým vínem.

08.11.2016 lanvin
45min

20min příprava

25min vaření

618 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Očištěná játra nakrájejte na proužky.
  2. Cibuli nakrájejte na tenké plátky.
  3. V rendlíku rozehřejte 1 lžíci másla a olivový olej, přidejte ocet a cukr.
  4. Promíchejte, přidejte nakrájenou cibulku a játra. Restujte přibližně 8 minut.
  5. Játra vyndejte děrovanou lžíci na talíř.
  6. Do rendlíku nalijte víno a svařte ho na polovinu.
  7. Do vzniklé šťávy vmíchejte zbývající máslo, promíchejte, vložte zpět játra a jen prohřejte.
  8. Osolte, opepřete a podávejte posypané petrželkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    167,78 g
  • Sacharidy:

    82,82 g
    • Cukry:

      23,98 g
  • Tuky:

    133,50 g
  • Vláknina:

    8,30 g

Aktivita pro spálení:

608 kcal
76

minut jízdy na kole

57

minut běhu

181

minut uklízení





Podobné recepty

Plněné telecí plátky

(30 hlasů)
45min
1258 kJ

Telecí játra s cibulkou

(13 hlasů)
50min
863 kJ

Telecí kuličky s kerblíkem

(18 hlasů)
50min
754 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Restovaná telecí játra

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba