Prostreno.cz

Telecí játra s cibulkou

Rychlá a jednoduchá příprava telecích jater.

13.08.2015 sun
50min

20min příprava

30min vaření

863 kJ / 206 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Plátky telecích jater obalte v mouce.
  2. V pánvi na oleji lehce orestujte slaninu, přidejte telecí játra a smažte přibližně 3 - 6 minut z každé strany (podle velikosti porcí).
  3. V jiné pánvi orestujte na másle cibuli nakrájenou na plátky.
  4. Játra osolte, opepřete a podávejte s cibulkou, nejlépe s bramborovou kaší.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    194,64 g
  • Sacharidy:

    126,28 g
    • Cukry:

      18,52 g
  • Tuky:

    128,63 g
  • Vláknina:

    7,50 g

Aktivita pro spálení:

593 kcal
74

minut jízdy na kole

56

minut běhu

177

minut uklízení





Podobné recepty

Telecí roláda s náplní

(10 hlasů)
50min
742 kJ

Telecí roláda s náplní

(11 hlasů)
50min
746 kJ

Telecí řízky s omáčkou a polentou

(12 hlasů)
45min
797 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

anglická slanina

425,95 kcal / 100g
B40,9 g
S2,1 g
T36,5 g

telecí maso

144 kcal / 100g
B28 g
S0,2 g
T3 g

pepř a sůl

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Telecí játra s cibulkou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba