Prostreno.cz

Italská rybí polévka

Rybí polévka s rajčaty a špagetami.

30.11.2016 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

224 kJ / 53 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Vodu přiveďte k varu, přidejte oloupanou nakrájenou cibuli, celé stroužky česneku, bobkový list a ryby. Vařte 20 minut. Vývar sceďte.
  2. Na oleji s máslem orestujte oloupanou, nakrájenou mrkev, přidejte oloupaná, nakrájená rajčata a zalijte rybím vývarem.
  3. Přidejte nalámané špagety a vařte, až jsou špagety uvařené.
  4. Do polévky přidejte obrané rybí maso a nasekaný koriandr.
  5. Prohřejte, podle potřeby dochuťte solí a podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    120,98 g
  • Sacharidy:

    179,50 g
    • Cukry:

      24,18 g
  • Tuky:

    67,64 g
  • Vláknina:

    49,22 g

Aktivita pro spálení:

270 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

80

minut uklízení





Podobné recepty

Krémová polévka s kuřecím masem

(12 hlasů)
1h a 5min
247 kJ

Fazolová polévka s párkem

(18 hlasů)
45min
254 kJ

Sójová polévka

(14 hlasů)
55min
474 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Italská rybí polévka

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba