Prostreno.cz

Karbanátky z hovězího masa s fetou

Italské karbanátky se sýrem feta a bylinkami.

06.01.2017 lanvin
1h a 20min

35min příprava

45min vaření

1308 kJ / 312 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Do mísy dejte maso, nasekané bylinky, rozdrobený sýr feta, smetanu, vejce, olej, strouhanku, sůl a pepř.
  2. Vše důkladně vymíchejte a nechte 15 minut odpočinout.
  3. Z hmoty tvarujte karbanátky, které zvolna opečte na oleji, nebo v troubě.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    266,65 g
  • Sacharidy:

    225,74 g
    • Cukry:

      26,17 g
  • Tuky:

    388,92 g
  • Vláknina:

    31,02 g

Aktivita pro spálení:

1086 kcal
135

minut jízdy na kole

103

minut běhu

324

minut uklízení





Podobné recepty

Karbanátky z hovězího masa

(14 hlasů)
1h a 15min
1212 kJ

Hovězí závitky s křenem

(11 hlasů)
1h a 50min
910 kJ

Hovězí kostky na černém pivě

(16 hlasů)
2h a 20min
646 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

mleté hovězí maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0 g
T17 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

vejce

143 kcal / 100g
B12 g
S0,96 g
T9 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z hovězího masa s fetou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba