Prostreno.cz

Hovězí kostky na černém pivě

Hovězí maso dušené s černým pivem a dušenými houbami.

07.10.2016 sun
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

646 kJ / 154 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na větší kostky.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na plátky a spolu s cukrem ji orestujte na oleji.
  3. Přidejte maso, zaprašte paprikou a maso orestujte ze všech stran.
  4. Maso posypte kmínem, osolte, opepřete, zakápněte octem a promíchejte.
  5. Maso podlijte pivem, vývarem a duste doměkka.
  6. Když je maso skoro měkké, přidejte nadrobený chléb, několik jehliček rozmarýnu, promíchejte a vařte na mírném ohni, dokud není šťáva přiměřeně hustá.
  7. Na másle poduste na plátky nakrájené hříbky. Podušené houby osolte a vmíchejte k masu.

TIP:

Pokud nemáte hříbky, podávejte maso bez hříbků, případně použijte žampiony, ale hříbek je hříbek.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    190,00 g
  • Sacharidy:

    167,57 g
    • Cukry:

      31,62 g
  • Tuky:

    187,73 g
  • Vláknina:

    22,32 g

Aktivita pro spálení:

775 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

231

minut uklízení





Podobné recepty

Masové kuličky s petrželkou

(14 hlasů)
45min
1219 kJ

Nudličky z hovězí svíčkové

(18 hlasů)
45min
859 kJ

Hovězí špízy

(14 hlasů)
4h a 20min
1022 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí kostky na černém pivě

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba