Prostreno.cz

Kuřecí maso plněné žampiony

Kuřecí maso se žampiony, dušené v portském víně.

14.03.2017 lentilka
1h a 10min

25min příprava

45min vaření

742 kJ / 177 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Na 50 g rozehřátého másla poduste jemně nakrájenou šalotku a nakrájené houby. Dochuťte solí ,pepřem a oreganem. Duste, až se odpaří voda z hub.
  2. Podušené houby jemně nasekejte.
  3. Plátky masa lehce naklepejte.
  4. Na každý plátek masa položte plátek prosciutta, nebo šunky a podušené houby.
  5. Maso zarolujte a jemně osolte.
  6. Na zbytku másla maso ze všech stran opečte.
  7. Maso podlijte vínem, vývarem a duste doměkka.
  8. Před podáváním maso nakrájejte na silnější plátky.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    250,19 g
  • Sacharidy:

    49,66 g
    • Cukry:

      14,25 g
  • Tuky:

    183,36 g
  • Vláknina:

    10,10 g

Aktivita pro spálení:

691 kcal
86

minut jízdy na kole

65

minut běhu

206

minut uklízení





Podobné recepty

Krůtí kostky s cibulí

(8 hlasů)
1h a 5min
657 kJ

Kuře plněné nivou

(7 hlasů)
1h a 20min
680 kJ

Kuřecí paličky na pivu

(3 hlasů)
1h a 20min
564 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Portské víno

150 kcal / 100g
B0 g
S14 g
T0 g

šalotka

72 kcal / 100g
B2 g
S16 g
T0,1 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Kuřecí maso plněné žampiony

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba