Prostreno.cz

Pstruh s kapary

Velmi jednoduchá a rychlá příprava pstruha.

28.03.2017 lanvin
40min

15min příprava

25min vaření

1001 kJ / 239 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Pstruhy osolte a obalte je v hladké mouce.
  2. Do každého pstruha vložte trochu nasekané zelené petrželky.
  3. V hlubší velké pánvi rozehřejte olej a máslo.
  4. Přidejte kapary, vložte ryby a opečte je z obou stran, dohromady přibližně 20-25 minut, podle velikosti ryb.
  5. Podávejte s plátky citrónu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    77,61 g
  • Sacharidy:

    117,56 g
    • Cukry:

      3,96 g
  • Tuky:

    148,12 g
  • Vláknina:

    11,10 g

Aktivita pro spálení:

1046 kcal
130

minut jízdy na kole

99

minut běhu

312

minut uklízení





Podobné recepty

Filé s rajčaty

(9 hlasů)
60min
229 kJ

Treska s celerovou kaší

(9 hlasů)
1h a 10min
367 kJ

Steaky z tuňáka

(4 hlasů)
40min
703 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

máslo

717 kcal / 100g
B0,8 g
S0,8 g
T81 g

Pstruh

141 kcal / 100g
B20 g
S0 g
T6 g

kapary

23 kcal / 100g
B2 g
S4 g
T0,5 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pstruh s kapary

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba