Prostreno.cz

Cibule ke grilovanému masu

Červená cibule podušená na víně bude ozdobou vašeho letního grilování.

16.05.2011 lanvin
25min

10min příprava

15min vaření

532 kJ / 127 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Cibuli oloupejte a rozkrojte napůl. Na másle nechte opatrně zesklovatět, zalijte vínem, posypte solí a pepřem a přidejte rozinky.
  2. Poduste, až se víno zredukuje napůl.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    10,52 g
  • Sacharidy:

    144,28 g
    • Cukry:

      83,97 g
  • Tuky:

    74,02 g
  • Vláknina:

    10,00 g

Aktivita pro spálení:

761 kcal
95

minut jízdy na kole

72

minut běhu

227

minut uklízení





Podobné recepty

Pečené česnekové brambory s rozmarýnem

(27 hlasů)
45min
690 kJ

Plněná zapečená rajčata s lilkem podle Itala

(21 hlasů)
35min
105 kJ

Špíz se žampiony

(16 hlasů)
3h a 35min
439 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Cibule ke grilovanému masu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba