Prostreno.cz

Treska s estragonem

Velmi dietní příprava ryby s voňavými bylinkami.

17.05.2011 lanvin
35min

10min příprava

25min vaření

928 kJ / 221 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Omyté steaky posypte solí a pepřem. Do hrnce nalijte do výšky 5 cm vodu, vložte pařáček na knedlíky, který potřete olejem.
  2. Vodu přiveďte k varu, vložte steaky, přikryjte a poduste 15 minut. Po 5 minutách otočte. Vyndejte na teplý talíř.
  3. Mezitím ve vodní lázni vyšlehejte víno, 2 lžíce smetany a 2 žloutky, osolte, ochuťe pepřem, přidejte hořčici a nasekaný estragon. Šlehejte až hmota zhoustne.
  4. Na talíř dejte rybu a přelijte omáčkou. Podávejte s brambory, ozdobte koprem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    108,30 g
  • Sacharidy:

    21,71 g
    • Cukry:

      2,57 g
  • Tuky:

    120,58 g
  • Vláknina:

    4,50 g

Aktivita pro spálení:

934 kcal
116

minut jízdy na kole

88

minut běhu

278

minut uklízení





Podobné recepty

Treska na zelenině

(17 hlasů)
60min
337 kJ

Plněná treska

(18 hlasů)
50min
505 kJ

Treska s pomerančovým máslem

(10 hlasů)
2h a 30min
685 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

pepř

251 kcal / 100g
B10 g
S64 g
T3 g

čerstvý kopr

43 kcal / 100g
B3 g
S7 g
T1 g

sherry víno polosuché

134 kcal / 100g
B0,1 g
S5 g
T0 g

smetana

337 kcal / 100g
B2 g
S3 g
T35 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska s estragonem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba