Prostreno.cz

Candát na másle

Rychlý oběd, snadný na přípravu, kdo má rád ryby určitě si pochutná.

26.04.2017 Mikeš
55min

20min příprava

35min vaření

932 kJ / 222 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Nejdříve si připravte citronové máslo: Máslo vyšlehejte s citronovou šťávou a citronovou kůrou, zabalte do folie, vytvarujte váleček, který dejte na 15 minut do mrazáku. Nebo máslo připravte den předem a nechte v lednici ztuhnou. Můžete připravit i větší dávku, bude se hodit například ke grilovanému masu.
  2. Předvařené brambory nasypte do zapékací misky, osolte je, pokapejte máslem a opečte v troubě dozlatova-můžete i klasicky v pánvi na sporáku.
  3. Každý kousek filetu překrojte na dva kusy.
  4. Ryby osolte, opepřete vložte na pánev s rozehřátým máslem a olejem, posypte je nasekaným koprem a opečte je z obou stran.
  5. Rybu podávejte s opečenými brambory, citronovým máslem, hustě posypané pažitkou.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    71,04 g
  • Sacharidy:

    99,43 g
    • Cukry:

      7,11 g
  • Tuky:

    246,06 g
  • Vláknina:

    14,70 g

Aktivita pro spálení:

1417 kcal
177

minut jízdy na kole

134

minut běhu

422

minut uklízení





Podobné recepty

Ryba v sezamovém kabátku

(6 hlasů)
1h a 5min
993 kJ

Losos se sušenými rajčaty

(3 hlasů)
40min
719 kJ

Rybí filé v sýrovém kabátku

(1 hlasů)
45min
796 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Candát na másle

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba