Prostreno.cz

Jehněčí maso s červenou kari pastou

Pikantní jehněčí maso s žampiony a kari pastou.

28.04.2017 lanvin
1h a 35min

20min příprava

1h a 15min vaření

699 kJ / 167 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na nudličky.
  2. V kastrolu rozehřejte olej a jehněčí maso orestujte, orestované maso dejte na talíř.
  3. Na stejném oleji orestujte na tenké plátky nakrájenou cibuli, přidejte kari pastu a míchejte 1 až 2 minuty.
  4. Vložte zpět jehněčí maso, přidejte 1 hrnek vody, snižte teplotu a duste přikryté 40 minut.
  5. K masu přidejte nakrájená rajčata, žampiony nakrájené na plátky, podle chuti osolte a duste dalších 15 minut, nebo dokud jehněčí maso nezměkne.
  6. Podávejte s rýží, posypané praženými mandlemi.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    186,78 g
  • Sacharidy:

    54,35 g
    • Cukry:

      21,80 g
  • Tuky:

    237,75 g
  • Vláknina:

    14,60 g

Aktivita pro spálení:

771 kcal
96

minut jízdy na kole

73

minut běhu

230

minut uklízení





Podobné recepty

Jehněčí kotletky s rozmarýnem

(14 hlasů)
2h a 10min
1688 kJ

Jehněčí kotletky s rozmarýnem a medem

(19 hlasů)
1h a 30min
1287 kJ

Jehněčí kotlety na bylinkách

(11 hlasů)
40min
1497 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Jehněčí maso s červenou kari pastou

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba