Prostreno.cz

Vepřové nudličky na pivu

Šťavnaté kousky masa dušené v pivu.

19.05.2017 sun
1h a 20min

20min příprava

60min vaření

393 kJ / 93 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. V kastrolu rozehřejte olej, přidejte cukr a přibližně minutu míchejte.
  2. Přidejte nakrájenou cibuli a nechte cibuli zesklovatět.
  3. Maso nakrájejte na nudličky a přidejte ho k cibuli spolu s nakrájeným česnekem.
  4. Maso orestujte ze všech stran, zalijte pivem, přidejte koření, hořčici, kostku vývaru, rajský protlak a maso duste doměkka.
  5. Šťávu z masa můžete zahustit 2 lžícemi tmavé instantní jíšky.
  6. Můžete podávat se želé z brusinek, nebo černého rybízu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    132,02 g
  • Sacharidy:

    87,97 g
    • Cukry:

      32,86 g
  • Tuky:

    80,23 g
  • Vláknina:

    8,47 g

Aktivita pro spálení:

429 kcal
53

minut jízdy na kole

40

minut běhu

128

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové maso v kari omáčce

(2 hlasů)
1h a 25min
816 kJ

Vepřová panenka s rajčaty

(1 hlasů)
1h a 5min
391 kJ

Vepřové kostky s brokolicí

(6 hlasů)
1h a 20min
605 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

cibule

40 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,05 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

jalovec

262 kcal / 100g
B4 g
S40 g
T10 g

rostlinný olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové nudličky na pivu

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba