Prostreno.cz

Vepřové maso v kari omáčce

Takto připravené maso je lehce pikantní a šťavnaté.

21.04.2017 sun
1h a 25min

25min příprava

60min vaření

816 kJ / 195 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky, nebo nudličky.
  2. V kastrolu rozehřejte olej a maso krátce orestuje.
  3. Maso posypte kari kořením, chilli, podle chuti osolte, přidejte na plátky nakrájený česnek, cukr a znovu krátce restujte.
  4. Přidejte nastrouhaný zázvor, podlijte vodou a duste doměkka.
  5. Ve smetaně rozmíchejte škrobovou moučku a smetanu přilijte ji k masu.
  6. Vařte ještě 10 minut.
  7. Posypte petrželkou a podávejte nejlépe s rýží.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    282,10 g
  • Sacharidy:

    47,44 g
    • Cukry:

      13,56 g
  • Tuky:

    227,04 g
  • Vláknina:

    9,14 g

Aktivita pro spálení:

568 kcal
71

minut jízdy na kole

54

minut běhu

169

minut uklízení





Podobné recepty

Dušená vepřová kotleta

(5 hlasů)
1h a 20min
673 kJ

Šťavnaté vepřové maso

(3 hlasů)
1h a 50min
705 kJ

Plněná vepřová plec

(7 hlasů)
2h a 0min
671 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

smetana na vaření 12%

133 kcal / 100g
B3 g
S4 g
T12 g

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

voda

0 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

zázvor kořen čerstvý

80 kcal / 100g
B1 g
S17 g
T0,7 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso v kari omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba