Prostreno.cz

Pečené vepřové koleno

Šťavnaté maso s neodolatelnou, zkaramelizovanou kůrčičkou.

15.06.2017 lanvin
2h a 20min

20min příprava

2h a 0min vaření

348 kJ / 83 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Předehřejte troubu na 180 °C.
  2. Na oleji nechte zesklovatět nakrájenou cibuli.
  3. Přidejte česnek, fenykl, tymián, hořčici, vývar a promíchejte.
  4. Maso osolte, opepřete a vložte do vývaru. Přikryjte a pečte doměkka. Dopékejte odkryté.
  5. Aby mělo maso krásně zkaramelizovanou kůrčičku potřete maso občas během pečení pivem, ve kterém rozmíchejte 1 lžíci medu.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,82 g
  • Sacharidy:

    109,42 g
    • Cukry:

      31,35 g
  • Tuky:

    75,74 g
  • Vláknina:

    9,78 g

Aktivita pro spálení:

603 kcal
75

minut jízdy na kole

57

minut běhu

180

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové kostky garam masala

(5 hlasů)
1h a 20min
962 kJ

Plněná vepřová panenka

(1 hlasů)
1h a 5min
609 kJ

Vepřové kostky na žampionech

(5 hlasů)
1h a 50min
618 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Pečené vepřové koleno

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba