Prostreno.cz

Hrušková povidla

Budete je milovat.

13.07.2017 danavyk1991
4h a 20min

20min příprava

4h a 0min vaření

746 kJ / 178 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Hrušky zbavte jádřince, pokrájejte a vložte do většího pekáče.
  2. Vmíchejte k nim cukr, ocet, rum a koření (skořici můžete použít i mletou a badyán s hřebíčkem rozdrtit v hmoždíři) a pečte asi 4 hodiny při 180°C.
  3. Hotový budou, když budou po okrajích zkaramelizované. Ještě horké nalijtedo čistých sklenic zavíčkujte a postavte dnem vzhuru.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    185,10 g
  • Sacharidy:

    2168,50 g
    • Cukry:

      608,00 g
  • Tuky:

    339,72 g
  • Vláknina:

    793,50 g

Aktivita pro spálení:

1575 kcal
196

minut jízdy na kole

150

minut běhu

470

minut uklízení





Podobné recepty

Dýňový džem

(10 hlasů)
1h a 25min
541 kJ

Rebarborový džem s malinami

(1 hlasů)
35min
742 kJ

Jablečná marmeláda s cuketou

(3 hlasů)
55min
571 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

hřebíček

274 kcal / 100g
B5 g
S65 g
T20 g

rum

231 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T0 g

houska

265 kcal / 100g
B8 g
S49 g
T3 g

cukr krupice

387 kcal / 100g
B0 g
S100 g
T0,32 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hrušková povidla

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba