Prostreno.cz

Játra s červenou cibulí

Játra dušená v troubě s červenou cibulí a majoránkou.

03.08.2017 lentilka
1h a 5min

20min příprava

45min vaření

481 kJ / 114 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Ocet balsamico a vývar přiveďte k varu. Vařte 10 minut.
  2. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kolečka.
  3. Játra očistěte, omyjte, osušte a nakrájejte.
  4. Na pánvi s olejem játra orestujte.
  5. Játra vložte do pekáčku i s olejem, zalijte svařeným octem s vývarem, přidejte majoránku, na plátky pokrájenou cibuli, opepřete a pečte v troubě na 190 °C přibližně 25 minut, nebo až jsou játra měkká.
  6. Hotová játra osolte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    153,92 g
  • Sacharidy:

    111,82 g
    • Cukry:

      20,10 g
  • Tuky:

    83,94 g
  • Vláknina:

    22,50 g

Aktivita pro spálení:

455 kcal
56

minut jízdy na kole

43

minut běhu

135

minut uklízení





Podobné recepty

Kuřecí játra s cibulí a houbami

(32 hlasů)
45min
559 kJ

Vepřová játra se smaženou cibulí

(15 hlasů)
55min
510 kJ

Játra s jablky a cibulí

(15 hlasů)
45min
572 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Zavřít

Ohodnoťte recept:
Játra s červenou cibulí

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba